Vážení zákazníci, dňa 24.6.2023 bude prevádzka v OC RETRO z technických príčin zatvorená. Tešíme sa na Vás pondelok 26.6.2023.

Nové Airpods Max

Jan 6, 2021

Ak ste si mysleli, že Airpods sú vrcholom luxusu, je načase otvoriť oči. 8. decembra 2020 firma Apple predstavila revolučné celoušné slúchadlá Airpods Max. Vo svojej kategórii sú skutočne ťažkou váhou. Vysoko kvalitný hi-fi zvuk, ktorý uspokojí očakávania aj tých najnáročnejších poslucháčov, kombinujú s minimalistickým dizajnom Airpods.

Ako Airpods Max vyzerajú?

Airpods Max sú must have pre každého, kto sa rád obklopuje štýlovým luxusom. Telo z matnej nerezovej ocele sa dizajnom približuje Apple Macbookom. Materiál je veľmi odolný, a to aj voči poškriabaniu. 

Mušle sú k spojovaciemu oblúku pripojené revolučným spôsobom, ktorý im umožňuje zaujať takmer ľubovoľnú polohu a s maximálnou efektivitou opísať línie vašej tváre. Znižujú tlak na vaše uši tým, že ho rovnomerne rozkladajú po celom povrchu. Vankúše z pamäťovej peny sa starajú o dokonalé utesnenie. Zážitok z hudby je tak ešte intenzívnejší. 

Pohodlie

Žiadne také, že si po hodinke počúvania budete musieť od slúchadiel na chvíľu “odpočinúť”. Airpods Max môžete mať na hlave celý deň a ani to nezaregistrujete. 

Telo je flexibilné, aby dokonale sadlo na hlavu každého tvaru. K tomu slúži moderný teleskopický rám, vďaka ktorému si Airpods Max prispôsobíte svojim potrebám. Teleskopický rám síce vyzerá futuristicky a funguje naozaj hladko, no nie je tou najdrahšou časťou na celej konštrukcii. 

Farby

Airpods Max si môžete zladiť k akémukoľvek outfitu. Na predaj sú v obľúbenej farbe space gray, striebornej, nebesky modrej, zelenej a ružovej. 

Slúchadlá ako hodinky Apple Watch

Ovládanie funguje na podobnom princípe ako smart hodinky Apple Watch, ktoré každý milovník Apple gadgetov dobre pozná. Cez multifunkčný prvok Digital Crown dokážete pohodlne nastaviť hlasitosť hudby, preskakovať skladby, ovládať ekvalizér či zastaviť alebo spustiť prehrávanie. Môžete tiež prijímať hovory a komunikovať so Siri.

TIP: V obale Smart Case, v ktorom sú slúchadlá dostupné, prejdú Airpods Max do režimu extrémne nízkej spotreby energie. Batéria vám tak vydrží podstatne dlhšie. 

Funkcie

Airpods Max sú obohatené o funkciu aktívneho potláčania hluku. Cestou aktuálnych výpočtov slúchadlá vyhodnocujú mieru šumu z vonkajšieho okolia a prispôsobujú intenzitu tesnenia. Túto funkciu oceníte hlavne počas prepravy vo vozidlách hromadnej dopravy. 

Opakom k aktívnemu potláčaniu hluku je transparentný posluch. Aktivovať ho môžete stisnutím tlačidla na slúchadlách. Podstatou transparentného posluchu je, že počujete simultánne hudbu aj vaše okolie. Užitočné počas prechádzania cez cestu alebo čakania, kým v McDonalde vyvolajú číslo s vašou objednávkou.

Kategórie