Vážení zákazníci, dňa 24.6.2023 bude prevádzka v OC RETRO z technických príčin zatvorená. Tešíme sa na Vás pondelok 26.6.2023.

Čo dokáže urobiť so vzhľadom Apple Watch výmena remienka?

Mar 24, 2021

Buďte flexibilný a využívajte Apple Watch naplno. Ľahko demontovateľný remienok a pracka vám dávajú voľné ruky vo vašich koníčkoch. Vybehnite na výlet do lesa s prievzdušným remienkom, alebo sa zastavte v divadle s elegantným kovovým remienkom. Je to na vás. 

Remienky Apple Watch

Na trhu nájdete niekoľko verzií remienku Apple Watch. Vyberte si tú, ktorá najviac vyhovuje vašim potrebám. Remienky sa líšia nielen farbou, ale aj typom materiálu. Luxusné kovové remienky sú ako stvorené do spoločnosti, zatiaľčo moderným prievzdušným remienkom ohúrite atlétov a turistov. Možností je neúrekom. 

TIP: Uistite sa, že máte remienok zodpovedajúci veľkosti puzdra vašich hodiniek.

Ide predsa o vzhľad

Najlepšie kombinovateľné remienky sú so striebornými Apple Watch. Môžete použiť rôzne remienky a vďaka ich výmene sa hodinky zmenia zo športového doplnku na elegantný. Tí náročnejší siahajú po remienkoch značky Hermes.

Ďalšie možnosti

Žiaden remienok Apple Watch vám nepadol do oka? Skúste sa obzrieť po neautorizovaných predajcoch. Ich produkty sú zvyčajne veľmi vysokej kvality a ponúkajú obrovskú škálu možností. 

Návod na výmenu

Držte sa našich krokov a remienok Apple Watch vymeníte raz dva. 

  1. obráťte hodinky Apple Watch dolu displejom
  2. stlačte uvoľňovacie tlačidlo
  3. vysuňte remienok do strany
  4. rovnaký postup zopakujte aj s opačnou stranou remienka
  5. keď je remienok odstránený, môžete začať s montážou nového remienka
  6. zasuňte obe pracky remienka do úchytov
  7. uistite sa, že uvoľňovacie tlačidlo cvaklo a remienok je pevne zaistený

No vidíte, ani to nebolelo. Nový remienok je na svojom mieste a vy si môžete užívať dizajnové hodinky Apple Watch. 

remienok apple watch

Varovanie

Nikdy sa nepokúšajte vsunúť nový remienok do úchytu silou. Mohli by ste tak poškodiť hodinky. Presvedčte sa, že kým nestlačíte gombík na uvoľnenie, remienok drží pevne a nehýbe sa v koľajnici. Skúste s ním potriasť hore dolu, aby ste mali istotu, že je naozaj fixovaný.

Kategórie