Vážení zákazníci, dňa 24.6.2023 bude prevádzka v OC RETRO z technických príčin zatvorená. Tešíme sa na Vás pondelok 26.6.2023.

CTO: Čo to znamená?

Dec 8, 2021

Chcete vytŕčať z davu? Potrebujete niečo extra? Nestíhajú bežné Apple produkty držať krok s vašimi požiadavkami? Nechajte si vyrobiť Macbook alebo iMac na želanie. Väčšia RAMka, väčší disk, grafický čip, výkonnejší procesor. To všetko sa skrýva za skratkou CTO (Configure To Order).

Ako si poskladať vlastný CTO Macbook

Chcete CTO Macbook alebo iMac? Nájdite si model v e-shope, ktorý sa vám páči po hardvérovej stránke. Následne začnite experimentovať s nastaveniami základnej konfigurácie. V momente, ako zmeníte čo i len jediné nastavenie, vyrábate svoj CTO Macbook.  

Záleží vám na výdrží?

Potrebujete notebook, na ktorý sa budete môcť spoľahnúť v každých podmienkach? CTO Macbook má väčšiu výdrž a na jedno nabitie ho môžete používať pokojne aj desať hodín.

TIP: Dobrou správou je, že doprava CTO zariadení je rovnaká ako v prípade štandardných modelov. 

Cena ako pre priateľa

Ruka v ruke s lepšou batériou však ide aj vyššia cena. Bežne sa cena CTO Apple zariadenia vyšplhá na úroveň 3 000 eur. Nákupom repasovaného CTO Macbooku môžete získať extrémne výkonnú mašinu v cene zodpovedajúcej novému (ale obyčajnému) Macbooku. Nie je to skvelé?

Ako odlíšiť CTO Macbook od obyčajného?

Jediná cesta, ako možno na prvý pohľad odlíšiť CTO Macbook alebo iMac od štandardného modelu, je prečítať si produktový názov. V produktovom názve CTO zariadenia nesmie chýbať údaj o parametroch, ktoré boli v zariadení špecificky upravené. Najčastejšie je to pamäť alebo úložisko.

Kategórie