Vážení zákazníci, dňa 24.6.2023 bude prevádzka v OC RETRO z technických príčin zatvorená. Tešíme sa na Vás pondelok 26.6.2023.

Najlepšie hry a aplikácie za rok 2021 podľa Googlu

Dec 15, 2021

Google predstavil najlepšie hry a aplikácie za rok 2021. Všetky aplikácie, ktoré sa umiestnili v jeho rebríčku, spája inovatívnosť a pridaná hodnota. Stáva sa pravidlom, že prvým priečkam kraľujú aplikácie z oblasti osobnostného rozvoja. Ktoré to sú a čo vám môžu ponúknuť? 

Sebarozvoj

Najlepšou aplikáciou roka 2021 je appka Balance. Určite ju mnohí z vás poznajú. Ako už názov napovedá, má niečo spoločné s balansom. Nie však fyzickým, ale vnútorným. Balance vám pomáha nájsť stratenú rovnováhu pomocou systematických meditácií.

Skryté poklady 

Podobným kúskom je aj aplikácia Laughscape, ktorá sa vám snaží navodiť stav meditácie pomocou smiechu. Rovnako ako Balance, aj Laughscape sa umiestnila na rebríčku top aplikácií za rok 2021 v kategórii „Skryté poklady.” Ďalšou úspešnou appkou z tejto sekcie je Moonly, ktorá využíva na váš osobnostný rozvoj lunárny kalendár. 

TIP: Ak sa vám páči aplikácia Moonly, určite vyskúšajte aj appku Moonbeam

Zábava

Najoceňovanejšou zábavnou aplikáciou je ClubHouse. Stal sa fenoménom aj na Slovensku, hoci treba priznať, že všeobecné nadšenie v priebehu niekoľkých mesiacov výrazne ochladlo. V roku 2022 sa už zrejme ClubHouse na rebríčku top aplikácií neobjaví. 

Aplikácie pre tablety

Top appky pre tabletyCanva, Concepts a Houzz. Z nich narastá na popularite najmä Canva. Vďaka jednoduchému užívateľskému rozhraniu sprístupňuje dizajn aj pre začiatočníkov a ľudí bez veľkého talentu.

Hry

Medzi najlepšie hry a aplikácie roka 2021 sa umiestnili aj Pokémon UNITE, Bird Alone, Inked, 7 Billion Humans, Cats in Time a League of Legends: Wild Rift. Na svoje si prišli aj nezávislí tvorcovia, ktorých Google ocenil pre inovatívne nápady. 

Kategórie