Vážení zákazníci, dňa 24.6.2023 bude prevádzka v OC RETRO z technických príčin zatvorená. Tešíme sa na Vás pondelok 26.6.2023.

Viete, čo všetko sa dá spraviť s Airtagom?

Jan 26, 2022

Strácate veci akosi pričasto a zasahuje vám to do denného plánu? Tentoraz je zabudnutie to najlepšie, čo môžete urobiť. Zabudnite na starosti a zverte zodpovednosť do rúk odborníka. Apple Airtag hravo všetky vyrieši vaše problémy a svoje veci budete mať pod dohľadom. 

Čo je to Airtag?

Je to inteligentné zariadenie od spoločnosti Apple, ktoré v mnohých ohľadoch pripomína klasickú kľúčenku, akú sme kedysi zvykli nosiť všetci. Rozdiel medzi nimi je ale v tom, že zatiaľčo kľúčenka je len na ozdobu, Airtag vám uľahčuje život. Ako? Zaznamenáva polohu každej veci, ku ktorej je pripnutý a vysiela súradnice do vášho iPhonu. Vďaka tomu máte o svojich veciach vždy prehľad a ľahko ich nájdete. 

Appka Nájsť

Na to, aby ste ho mohli používať, potrebujete aplikáciu s názvom Nájsť. Pomocou nej môžete aktivovať poplašné vyzváňanie, ktoré vám pomôže predmet (aj s pripnutým Airtagom, ktorý zvuk vydáva) nájsť. 

TIP: Informácie o polohe zariadenia môžete dostávať aj prostredníctvom Apple Watch. Stačí si obe zariadenia spárovať.

Airtag vás naviguje až priamo do cieľa

Vďaka ultra širokopásmovej technológii vás Airtag dokáže naviesť k stratenému predmetu krok za krokom. Vie určiť polohu aj smer, takže vám poskytne presné údaje, ako stratenú peňaženku, kľúče alebo iný predmet nájsť. 

Treba si pomáhať

Airtag okrem iného vysiela aj zabezpečený signál cez Bluetooth. Ak tento signál zachytí iný iPhone s aplikáciou Nájsť, nahlási polohu strateného Airtagu do iCloudu. Vám sa potom poloha zobrazí na mape v aplikácii Nájsť. Celý proces je zabezpečený a absolútne anonymný. 

Kategórie