Vážení zákazníci, dňa 24.6.2023 bude prevádzka v OC RETRO z technických príčin zatvorená. Tešíme sa na Vás pondelok 26.6.2023.

Najlepšie aplikácie pre vaše fotky

Feb 2, 2022

Vďaka kvalitným objektívom v našich mobilných telefónov môže byť z každého fotograf. Čo však robiť, ak s výslednou fotkou nie ste spokojní? Dnes sa pozrieme na najlepšie aplikácie pre vaše fotky.

Adobe lightroom mobile

Spoločnosť Adobe netreba predstavovať. Na mobilné zariadenia priniesla najlepšiu aplikáciu na editáciu vašich fotografií a navyše je zdarma. Táto aplikácia vám umožňuje zachytiť a editovať fotografie. Vďaka jednoduchým nástrojom dokáže editovať fotku každý. K dispozícií máte niekoľko bezplatných nástrojov a filtrov.

Instagram

Instagram pozná snáď každý. Je to sociálna sieť, kde ľudia zdieľajú svoje fotografie. Málokto však vie, že okrem zdieľania spomienok má táto aplikácia vstavaný celkom slušný editačný program.

Predtým ako svoju fotografiu „postnete”, viete sa s ňou pekne vyhrať. Aplikujte filtre podľa vášho vkusu, čím zmeníte tón fotografie. Dosiahnete dychvyrážajúce fotografie iba jedným kliknutím.

TIP: Ak sa vám nechce sťahovať novú aplikáciu, niektoré značky majú v základných nastaveniach fotoaparátu možnosť aplikovať filtre.

Adobe Photoshop Express Photo Editor

Táto aplikácia je tiež zadarmo. Nájdete tu celú paletu editačných nástrojov. Od základných možností, ako orezávanie a otáčanie obrázkov až po aplikáciu smart filtrov či rôzne efekty. 

Môžete tvoriť obrovské množstvo koláží, pridávať rôzne rámy či text. Súbory viete ukladať do formátu PNG a okamžite ich zdieľať na sociálne siete.

Foodie – Camera for life

Ak patríte k ľuďom, ktorí si radi fotia svoj obed, aplikácia Foodie je pre vás ako stvorená. Vďaka 30 dostupným filtrom bude vaše jedlo vyzerať ešte chutnejšie. Cez túto aplikáciu navyše viete svoj obsah taniera okamžite zdieľať na sociálne siete.

Carbon B&W Filters & effects 

Ak túžite po umeleckejšej editácii, využite aplikáciu Carbon B&W Filters & effects. Vyberte si z veľkého množstva čiernobielych filtrov a dodajte svojim fotografiám šmrnc

Kategórie