Vážení zákazníci, dňa 24.6.2023 bude prevádzka v OC RETRO z technických príčin zatvorená. Tešíme sa na Vás pondelok 26.6.2023.

Čo sa Apple chystá predstaviť dnes večer?

Sep 7, 2022

Pripravte si kalendár a zapíšte si do neho dátum 7. 9. 2022. Vo večerných hodinách sa uskutoční každoročná septembrová Apple konferencia. Čo nám tento rok prinesie?

Čo nás čaká?

7. 9. 2022 o 19:00 štartuje živé vysielanie Apple konferencie, na ktorej sa očakáva množstvo noviniek. Najväčšou z nich je štvorica verzií nového iPhonu 14, a to:

  • 6,1-palcový iPhone 14,
  • 6,7-palcový iPhone 14 Max,
  • 6,1-palcový iPhone 14 Pro,
  • 6,7-palcový iPhone 14 Pro Max. 

Nasledovať bude predstavenie trojice chytrých hodiniek, ako sú Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2 a Apple Watch Pro. Okrem toho sa špekuluje aj nad novými AirPods Pro. Dočkáme sa ich už dnes? Na to si ešte budeme musieť počkať.

Nie sú to len nové zariadenia

Apple konferencie sú okrem noviniek aj veľkým marketingovým podujatím. Spôsob, akým je celé predstavenie vizualizované, sa môže učiť nejeden marketér. Ich úlohou je totiž predať dané produkty a posilniť samotnú značku. 

Čím nás prekvapí iPhone 14?

Novinkami v najnovšom iPhone 14 je kvalita a plynulosť displeja, vytunený fotoaparát, silný čip a krajší dizajn. Verzie Pro a Pro Max dostanú pilulkový výrez pre selfie kameru. Chýbať nebude ani Face ID senzor. 

VEDELI STE, ŽE … iPhone 14 bude stáť rovnako ako iPhone 13 v čase predstavenia?

A čo nové hodinky?

Apple Watch na jedno nabitie vydržia niekoľko dní. Majú väčší displej, viac funkcií a ani na dizajne sa nešetrilo. Ak náhodou aj dnes pracujete, buďte na svojho šéfa dobrý. Zrejme nechcete, aby vás zdržal až do noci v práci. Vy by ste tak nestihli živú Apple konferenciu. Kde ju môžete sledovať? Na oficiálnom YouTube kanáli Apple.


Kategórie