Vážení zákazníci, dňa 24.6.2023 bude prevádzka v OC RETRO z technických príčin zatvorená. Tešíme sa na Vás pondelok 26.6.2023.

ITya: Kto sme a čo robíme?

Jan 26, 2023

Náš servis je známy tým, že sa nezľakne žiadnej ťažkej výzvy. Aby sme to dokázali, musíme mať ten najlepší tím. Chcete o nás vedieť viac? Čítajte ďalej.

Kto sme?

Sme servis, ktorý sa venuje všetkým pozáručným opravám. Či už ide o váš mobil, notebook, alebo PC. Sme tím profesionálov, ktorí majú dohromady roky skúseností. Ani jedného z nás nevystraší žiadna veľká výzva. Práve naopak. Prebudí v nás hlad po tom, aby sme ju prekonali. Preto máme pri najťažších opravách matičných dosiek úspešnosť až 90 %.

Ako to robíme?

Na to, aby sme boli najlepší, nestačí mať len super tím. Potrebujeme aj kvalitné vybavenie. Na kolene predsa nevymeníme rozbitý displej či nevytiahneme údaje z pamäte, ktoré potrebujete zachrániť. Neraz sa nám podarilo zachrániť údaje aj z mobilu, ktorý prešlo auto. 

VEDELI STE, ŽE … v ITyi máte diagnostiku zadarmo, pokiaľ sa rozhodnete pre opravu vášho zariadenia v našom servise?

Čo všetko opravujeme?

Americký, kórejský alebo čínsky. V ITyi nerobíme rozdiely medzi značkami. Naši fachmani si rozumejú s každým výrobcom. Či už ide o rozbitie, oxidáciu, FaceID, skraty, audio atď., všetko robíme s precíznosťou. Každé zariadenie po oprave niekoľkokrát preskúšame, aby sme mali 100 % istotu, že naša misia bola úspešne splnená.

Takisto dokážeme vymeniť lcd pre modely 11 a vyššie bez notifikácie, pretože používame originálne repasované displeje, ktoré máte s 24-mesačnou zárukou. Máme pre vás pripravený aj B2B cenník pre spoluprácu so servismi.

Čo máme nové?

Náš tím nedávno posilnil nový expert zo zahraničia. Jeho špecialitou sú veľmi ťažké opravy matičných dosiek. Mikropájkovanie robí doslova na počkanie. Takto sa náš tím stal medzinárodný a vďaka nemu sme zas o niečo lepší.

Kategórie