Vážení zákazníci, dňa 24.6.2023 bude prevádzka v OC RETRO z technických príčin zatvorená. Tešíme sa na Vás pondelok 26.6.2023.

Nový telefón: Z novoročného výpredaja alebo repasovaný?

Jan 17, 2024

Od 1. januára sú všade viditeľné nápisy so zľavami od 30 do 70 %. Sú však novoročné výpredaje skutočne také výhodné? Dnes sa na to pozrieme a zároveň preskúmame lepšiu alternatívu.

Umelé navyšovanie cien

Pozorujete krásnu žiarivú cenovku a pýtate sa: „Veď to stojí rovnako ako pred mesiacom, nie?“ Nie, váš zrak vás neklame. Ide o bežnú praktiku, kedy predajca pred akciou umelo navýši ceny výrobkov. Spolieha sa na to, že vysoká zľava ľahšie otvorí vašu peňaženku a vy tak kúpite o pár eur lacnejšie, ale nikdy to nebudú desiatky percent.

TIP: Nie ste si istí reálnou zľavou tovaru? Využite portál Heureka, ktorý pri každom produkte zobrazuje vývoj priemernej ceny.

Zbavovanie sa ležiakov

Veľké výpredaje, ako je Black Friday, povianočný alebo novoročný výpredaj, predstavujú skvelú príležitosť pre obchodníka, aby sa zbavil tzv. „ležiakov“. Vďaka výnimočne vysokým zľavám zlákajú k nákupu mnohých, ktorí by si daný produkt za bežných okolností vôbec nekúpili. Čo na tom, že ho nepotrebujú alebo nespĺňa ich požiadavky? Zľava je to, čo sa počíta. 

iPhone vo výpredaji? Zabudnite

Nie je tajomstvom, že mnohých by potešil smartfón s nahryznutým jablkom. Ak čakáte, že ho v „Maxi“ či „Mega“ výpredaji kúpite za výrazne nižšiu cenu, musíme vás sklamať. iPhone 14 Red 256GB nájdete na webe Apple premium resellera za 919 €, rovnaký model z jedného novoročného výpredaja získate za 899 €. Zľava 20 €? To sa oplatí, či nie?

Chcem lacný iPhone

Našťastie, existuje spôsob, ako získať kvalitný iPhone za naozaj prijateľnú cenu. U nás nájdete rovnaký model od kupertínskeho technologického giganta s cenovkou 799 €. V čom spočíva tajomstvo tejto nízkej ceny? Ide o repasované zariadenie so zárukou, ktoré v ničom nezaostáva za novým iPhonom.

Prečo je ITYA správnou voľbou?

Spoľahnite sa na tím expertov najväčšieho partnera pre Apple, ktorí kontrolujú každé zakúpené zariadenie, odstránia nedostatky a pripravia ho na predaj. Nepáči sa vám červená farba alebo modelový rad? Navštívte nás v OC Retro na Nevädzovej ulici 6 v bratislavskom Ružinove, kde nájdete viac ako 500 zariadení pripravených k okamžitému odberu.

Kategórie