Vážení zákazníci, dňa 24.6.2023 bude prevádzka v OC RETRO z technických príčin zatvorená. Tešíme sa na Vás pondelok 26.6.2023.

Valentín sa blíži – tipy, ako získať peniaze na darček

Feb 7, 2024

Romantická večera, večerný program alebo darčeky od srdca sú neoddeliteľnou súčasťou sviatku všetkých zamilovaných. Má to však jeden háčik – odkiaľ vziať na to peniaze?

Požičajte si

Ak ste zadaní a chcete svojej polovičke pripraviť ten najromantickejší zážitok, určite vás nepoteší fakt, že vaša peňaženka je prázdna. Existuje niekoľko rýchlych a zaručených spôsobov, ako získať peniaze. Požičajte si od priateľov alebo rodiny. Je to naozaj rýchly a efektívny spôsob, ako financovať romantickú večeru alebo návštevu kina.

Výhody a nevýhody pôžičky od blízkych

Finančná injekcia od rodiny má svoje výhody a nevýhody. Najväčšou výhodou je, že rodina ani priatelia od vás nebudú chcieť úroky, a ľahšie si dohodnete aj termín, do ktorého požičané peniaze vrátite. Nevýhodou však môže byť potenciálne alebo dokonca nenapraviteľné poškodenie rodinných či priateľských vzťahov, ak peniaze nevrátite včas. 

TIP: Vynikáte v niečom a hľadáte spôsob, ako to speňažiť? Zaregistrujte sa na portáli jaspravim.sk, zverejnite svoj inzerát a ak bude o vašu službu záujem, môžete začať zarábať.

Vyskúšajte stráženie detí

Tento spôsob pozná skoro každý, kto kedy videl nejaký americký rodinný film alebo serial. Samozrejme, reč je o babysittingu, teda o strážení malých detí. Je to vynikajúci spôsob, ako si za pár hodín práce zarobiť niekoľko desiatok eur. Ak radi trávite čas s deťmi, potom je to práca, pri ktorej spojíte príjemné s užitočným.

Peniaze ihneď a na ruku

Máte veľkolepé plány a viete, že by vám nikto toľko peňazí nepožičal, ani by ste si ich nestihli zarobiť? Tu je ľahká pomoc. Ak máte doma starý, nepoužívaný smartfón, neváhajte a navštívte najväčšie centrum pre Apple v OC Retro na Nevädzovej ulici 6 v bratislavskom Ružinove a využite náš výkup. Ponúkame tú najlepšiu cenu a peniaze dostanete na ruku.

Kategórie