Vážení zákazníci, dňa 24.6.2023 bude prevádzka v OC RETRO z technických príčin zatvorená. Tešíme sa na Vás pondelok 26.6.2023.

Vieme presné dátumy vydania operačných systémov

Sep 9, 2020

V poslednej dobe sa stáva pravidlom, že Apple unikajú citlivé a utajované informácie o plánovaných novinkách. Najnovšie sú na pretrase operačné systémy, o ktorých vieme viac než dosť. Ak vás zaujímajú exkluzívne informácie zo zákulisia kalifornského giganta, čítajte pozorne. 

Operačné systémy prichádzajú v septembri

Už tento mesiac sa môžete tešiť na skvelé vychytávky od Apple. O veľkom uvoľnení systémov pre všetkých užívateľov vieme od podozrivo dobre informovaného leakera menom Komiya.

Okrem MacOS Big Sur si 17. septembra môžete stiahnuť všetky operačné systémy. Premiéra posledného menovaného je posunutá o dva týždne. Dostupný bude na začiatku októbra. 

Apple si hádže polená pod nohy

O ďalší exkluzívny únik informácií sa postarala samotná spoločnosť Apple. Možno ste postrehli, možno nie. Apple na svojom oficiálnom YouTube kanáli zverejnilo test livestreamu, ktorý mal zostať v utajení. My tak vieme, že už o pár dní, 10. septembra, sa uskutoční ďalšia významná Apple konferencia. Tešiť sa môžeme na nové informácie a novinky z oblasti technológií. Zdá sa, že pôjde o akciu nebývalých rozmerov…

TIP: Buďte v tomto termíne na sociálnych sieťach a sledujte, čo o prediskutovávaných novinkách vie internet. 

Akcia, ktorá všetko objasní

Apple pôjde online a povie viac, než sme tušili. Zvesti o tom, že Apple v rámci tlačovej správy odprezentuje Apple Watch Series 6 a iPad Air 4, možno prekonajú všetky očakávania. Je celkom možné, že sa na tomto veľkom evente objaví aj nový Apple smartfón, okolo ktorého sa točí veľká šuškanda. Začiatok predaja tohto iPhone by ale nemal byť v žiadnom vzťahu so spustením operačného systému iOS 14. 

Operačné systémy a vírus

Nemusíte sa ľakať, nenarážame na počítačový vírus. Proti tomu sú technológie Apple odolné. Proti čomu odolné nie sú, je nový koronavírus, ktorý dočasne obmedzil vývoj nových technológií a ich výrobu. Kvôli nemu budú dlho očakávané operačné systémy pár týždňov meškať, nejde však o nič katastrofálne.

Titulná foto: 360b / shutterstock.com

Kategórie