Vážení zákazníci, dňa 24.6.2023 bude prevádzka v OC RETRO z technických príčin zatvorená. Tešíme sa na Vás pondelok 26.6.2023.

Apple predstavil nové náramky pre Apple Watch - Solo Loop. Aké sú ich výhody?

Oct 14, 2020

Pokiaľ ste fanúšikom náramkov, nový počin od Apple, zvaný Solo Loop, vám bude určite po chuti. Už vás nebaví klasické nosenie hodiniek? Unavuje vás jednostaj ich rozopínať a zase zapínať, keď si chcete napríklad umyť ruky? Nikdy neviete trafiť háčik do dierky a keď sa vám to náhodou podarí, trafili ste ho do nesprávnej? S novým remienkom vaše starosti končia. Nie však na Slovensku. 

Solo Loop pre lenivých

Najhorúcejšia Apple novinka má názov Solo Loop, ktorý je viac než výstižný. Celým zázrakom je totiž silikónový remienok na hodinky Apple Watch bez možnosti úpravy veľkosti. Poviete si, perfektné pre niekoho, kto s hodinkami často manipuluje. Lenže kto s Apple Watch naozaj často manipuluje? Stačí hodinky zapnúť a rozopnúť, pričom množstvo dierok vám umožňuje prispôsobiť veľkosť remienka vášmu zápästiu. S novým náramkom ste o túto možnosť ukrátení, no Apple sľubuje, že si to ani nevšimnete. 

Dizajn na prvom mieste

Solo Loop je v prvom rade dizajnový kúsok. Jeho účelom nie je zlepšiť UX (User Experience), ale dobre vyzerať. Tí, čo si ho už stihli zakúpiť, napriek tomu tvrdia, že Apple v tomto smere urobilo veľký pokrok a trafilo klinček po hlavičke. Apple Watch sa vraj vďaka elastickému remienku jednoducho naťahujú a manipulácia s nimi je príjemná a jednoduchšia. S remienkom narábate ako s klasickým náramkom. Je elastický, bez zapínania. Skrátka, sólo krúžok. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa AppleWatchNerd (@applewatchnerd),

Za pletenú verziu si poriadne priplatíte

Štandardná silikónová verzia stojí zhruba 50 eur. Za luxusnejšiu, pletenú verziu si priplatíte ďalšiu päťdesiatku. Dokopy teda zaplatíte 100 eur. Apple predáva deväť odlišných veľkostných foriem vo všetkých dostupných farbách. 

Kde Solo Loop kúpim?

Na Slovensku ho zatiaľ nekúpite a nie je isté, či sa to niekedy zmení. Solo Loop nie je jediný produkt, ktorého predaj Apple na Slovensku nepodporuje. Nekúpite tu ani HomePad.

TIP: Každopádne, náramok Solo Loop si môžete kúpiť zo zahraničia.

Kategórie