4 dôvody, prečo predať svoj starý smartfón

Viac ako 50 % ľudí po kúpe nového telefónu odloží ten starý do zásuvky. Nenechajte ho zapadať prachom, predajte ho. Tu sú 4 dôvody, prečo sa to oplatí.

Dofinancovanie kúpy najnovšieho modelu

Padla vám do oka najnovšia novinka od vášho obľúbeného výrobcu smartfónov, ale chýbajú vám financie na jej kúpu? Predajte svoj starý smartfón a získate chýbajúcu hotovosť mimoriadne rýchlo. Žiadne splátky ani zdĺhavé šetrenie, len radosť z nového telefónu.

Aj mobil s prasknutým displejom má cenu

Odložili ste si starý telefón s prasknutou obrazovkou s myšlienkou, že ho jedného dňa dáte opraviť? Zabudnite na plány, ktoré s veľkou pravdepodobnosťou nikdy neuskutočníte, a radšej ho predajte. 

Vedeli ste, že…

…na slovenskom trhu sú spoločnosti, ktoré aj takto poškodený telefón od vás za férovú cenu s radosťou odkúpia?

Leží v zásuvke a nič nerobí

Pokiaľ nevlastníte originálne zabalený iPhone 1 z roku 2007 alebo ikonickú Motorolu DynaTAC 8000x, držanie nepoužívaného telefónu vám neprinesie žiadny úžitok. Práve naopak – čím viac otáľate s jeho predajom, tým viac klesá jeho hodnota a všeobecný záujem o tento model. Nepremeškajte svoju príležitosť zarobiť si.

Potrebujete okamžitú hotovosť

Život je nepredvídateľný a rovnako aj výdavky, ktoré môžu vašu peňaženku zabolieť. Nemusíte však siahať na svoje úspory, aby ste rýchlo a jednoducho prišli k hotovosti. Navštívte ITYU – najväčšie centrum pre Apple na Slovensku, ktoré nájdete v OC Retro na Nevädzovej 6 v bratislavskom Ružinove. Ceny za výkup sú vždy férové a navyše získate hotovosť priamo na ruku

Chcete rovno upgradovať na novšie zariadenie? Bez problémov. U nás nájdete viac ako 500 zariadení k okamžitému odberu. 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz